MØD BRANDET

COPENHAGEN COLORS er skabt gennem et stringent og minimalistisk Skandinavisk design, hvor klare farver er det bærende element for selve designet.

HVAD VI LAVER

Copenhagen Colors designer og producerer tekstiler, tilbehør og interiør i høj kvalitet til børn i alderen 0-8 år.

Vi skaber rene tekstilprodukter i bl.a. økologisk bomuld og den blødeste merino uld. Alle vores bomuldsvarer er født med en GOTS Certificering.

Vores babyudstyr er lavet i høj kvalitet, hvor sikkerhed og funktion er det bærende element, alt vores udstyr er OCS certificeret og blevet testet af et uafhængigt, rådgivende testlaboratorium og et nationalt kompetencecenter for sikkerhed og compliance for børneudstyr.

Alt hvad vi gør er ud fra en bæredygtig tankegang.
Vi tror på, at verden bliver renere og bedre ved en kontrolleret produktion.

Derfor er høje sikkerhedskrav en essentiel del af Copenhagen Colors, og vi bestræber os på, at alle vores produkter er miljømærkede.

VORES DESIGN

Vi ønsker sammen med forældrene at stimulere børns uspolerede, nysgerrige, og kreative sind helt fra deres spæde start på livet.

Vores design er inspireret af den Københavnske nerve og puls vi møder til daglig. Vi tager udgangspunkt i klare farver, funktionalitet og frihed til bevægelse.

Det er essentielt for os, at vores tøj ikke bare er pænt at se på med voksne øjne, men også er skabt til leg for barnet. Og at vores tilbehør og interiør både er funktionelt og kan pirre til nysgerrigheden.

VI FEJRER MANGFOLDIGHED OG DIVERSITET

Copenhagen Colors ønsker at fejre diversiteten i vores vidunderlige verden.

Vi tror på, at accepten af vores forskellighed kan præges gennem leg og læring helt fra barnsben. Vi ønsker, at vi gennem vores univers kan påvirke de næste generationer med en kollektiv bevidsthed om dette.

Vi gør os umage og lægger hjerte i alt hvad vi gør - fra design til produktion og distribution.

DET FARVERIGE VALG